Over mij

Tijdens mijn jarenlange loopbaan binnen de Thuisbegeleiding en in mijn persoonlijke leven kom ik regelmatig in aanmerking met mensen met diverse psychiatrische problematiek. Ik heb altijd de passie gevoeld om te onderzoeken welke persoon er achter de diagnose of kenmerken zit, zonder oordeel en diegene in zijn/haar kracht te zetten.

Doordat ik steeds meer met mensen met (kenmerken van) Autisme in aanraking kom die vastlopen in hun dagelijks leven, werk en/of studie, werd mijn interesse gewekt om daar mijn werk van te maken.

Vandaar dat ik de opleiding tot Autismecoach bij Marja Boxhoorn ben gaan volgen, wat mij uniek maakt. In NL zijn namelijk weinig coaches die zich hebben gespecialiseerd in Autisme.

Ruim 6 jaar geleden heb ik een coachopleiding gevolgd bij de Alba-Academie, met als doel een eigen coachpraktijk op te kunnen zetten. Het heeft uiteindelijk 5 jaar geduurd voordat ik de keuze maakte om mijzelf te specialiseren tot een Autismecoach.

Ik kan jou coachen naar meer rust, overzicht en balans. Contact opnemen


Passie voor het maken van verschil

Aandacht geven aan (jong) volwassenen met (kenmerken van) Autisme en hen vanuit hun authenticiteit en mogelijkheden, inzicht te geven in Autisme waardoor hun zelfvertrouwen wordt vergroot, dat is mijn passie.

Ik heb ervaren a.d.h.v. diverse coachtrajecten met jong volwassenen, dat zij meer inzicht hebben gekregen in de kenmerken van Autisme en hoe dit doorwerkt in hun dagelijks leven.

Hoe zij na het volgen van een coachtraject beter in staat zijn om hun grenzen te bewaken en aan te geven, meer balans in inspanning en ontspanning hebben gekregen, meer rust en overzicht, beter kunnen omgaan met situaties op hun werk, thuis of op school en in communicatie met anderen.